De stem voor commercials die jouw doelgroep bereikt

Ongetwijfeld heb je de vertrouwde stem voor commercials van Harmen al gehoord op radio en TV, op billboards (“Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door…”), in prerolls, promo’s, sponsored messages op social media en meer. Zijn overtuigende stem is zowel herkenbaar als veelzijdig, waardoor hij breed inzetbaar is. Met Harmen ga je voor optimaal resultaat en maximale conversie.

Elk product en elke dienst heeft z’n eigen doelgroep. Elke commercial, of het nou is voor radio- of TV of online, heeft z’n eigen sound. Of je nu zoekt naar een vertrouwenwekkende en betrouwbare mannenstem, een wervende en energieke jongeman, een vrolijke en vriendelijke stem, of juist het geluid dat past bij een zakelijke en no-nonsense man, Harmen zorgt met zijn stem voor de juiste tone-of-voice zodat jouw doelgroep bereikt wordt. Bekijk en beluister de demo’s op deze site en je zult horen dat er ontzettend veel mogelijk is.

Harmen Sipkema heeft als geluidstechnicus jaren achter de knoppen gezeten en veel opnames begeleid. Hierdoor begrijpt hij erg snel wat er bedoeld wordt door het productieteam en wat er nodig is om tot precíes de sound te komen die je zoekt. Meedenken kan altijd, maar Harmen weet ook wanneer het creatieve proces bij een ander ligt en houdt afstand waar dat gepast is. Mede dankzij zijn uitgebreide ervaring aan beide kanten van het opnameproces is Harmen uitstekend te regisseren.

Twijfel je toch nog? Laat gratis en vrijblijvend een custom demo opnemen door Harmen om te horen hoe zijn stem voor commercials klinkt in jouw reclame. Neem snel contact op, en je zult merken dat Harmen precies kan leveren wat jouw productie nodig heeft.

Commercials

COMMERCIALS

[download]
Om het succes van een campagne te maximaliseren, kies je een stem die het gewenste effect weet te bereiken. Een stem die levert wat nodig is.
Luister maar.
+31622340993

+31622340993

info@stemharmen.nl

info@stemharmen.nl

Chat On Whatsapp

Chat On Whatsapp

Harmen Sipkema
facebook 64

Harmen Sipkema

Polycorp Media
facebook 64

Polycorp Media

Harmen Sipkema
insta 64

Harmen Sipkema