Educatie, informatie, instructie: de stem bij een animatie zorgt dat het overkomt

Een stem bij een animatie moet het doel van de video dienen en de werking versterken. Bij video’s voor voorlichting, e-learning, infomercials, instructievideo’s, explainervideo’s of explanimations is het cruciaal dat de boodschap helder overkomt.

Om een complex verhaal begrijpelijk te maken is het belangrijk dat de intonatie en de klemtonen kloppen met wat er staat. Niet alleen per zin, maar ook op basis van de plek van deze zin in de alinea, de alinea in het totaal enzovoorts. Degene die de stem bij een animatie of video inspreekt dient de tekst te doorzien voordat hij deze correct kan overbrengen.

Dankzij uitstekend tekstbegrip en jaren ervaring weet Harmen hoofd- en bijzaken goed te scheiden. Zo weet hij de luisteraar mee te nemen en blijft jouw video of animatie de kijker boeien. Daarnaast heeft Harmen ook een scherp gevoel voor de nuances die elk project uniek maken. Want geen productie is hetzelfde.

De stem bij een animatie speelt een bepalende rol in het karakter en de doeltreffendheid van de productie. Kies daarom voor een stem waarvan je zeker weet dat het resultaat is wat je nodig hebt. Verras je klanten met een soepel proces en overtref hun verwachtingen met het eindproduct.

Door de stem van Harmen te gebruiken in jouw video’s, zorg je ervoor dat jouw klanten precies krijgen wat ze zoeken – en meer! Of je nu produceert voor passief online gebruik, voor social media advertising, of voor TV en broadcast, met Harmen’s stem geef je jouw productie de impact die het verdient.

Informatief en Zakelijk

INFORMATIEF

[download]
Het helder overbrengen van complexe zaken gaat verder dan simpelweg een handleiding voorlezen. Een kundige voice-over begrijpt niet alleen de inhoud van het script, maar zorgt er ook voor dat de luisteraar het begrijpt.
+31622340993

+31622340993

info@stemharmen.nl

info@stemharmen.nl

Chat On Whatsapp

Chat On Whatsapp

Harmen Sipkema
facebook 64

Harmen Sipkema

Polycorp Media
facebook 64

Polycorp Media

Harmen Sipkema
insta 64

Harmen Sipkema