Uitstekende tekst verdient een perfecte opname

Liver Room VO setupVanzelfsprekend is een goede geluidskwaliteit in elke productie van groot belang. De professionele studio voor de stem van Harmen staat garant voor kristalheldere opnames en biedt diverse opties voor regie op afstand.

Met optimale akoestiek, de best klinkende microfoons en hoogwaardige randapparatuur kun je rekenen op fantastisch geluid. Al sinds zijn studie Sonologie aan het Koninklijk Conservatorium is Harmen werkzaam als audio-engineer in de broadcast-industrie. Deze kennis en ervaring komen natuurlijk dagelijks van pas bij zijn opnames als stemacteur en voice-over. Van tijd tot tijd vragen collega’s om hulp bij complexere opnames, wanneer er bijvoorbeeld behoefte is aan regie op afstand. In de studio voor de stem worden regelmatig ook andere stemacteurs en voice-overs opgenomen. Soms als dienst aan een collega voice-over, soms op verzoek van een producent die vaker met de stem Harmen Sipkema werkt. Laat het gerust weten als de studio voor de stem jou kan helpen om een goede opname te maken in situaties waar je eigen faciliteiten niet helemaal op aansluiten.

Uiteraard is verdere nabewerking van de opgenomen audio ook mogelijk, mocht je zelf geen technici voor audio-postproductie in huis hebben. Kies voor de perfecte audiokwaliteit die jouw project verdient en laat Harmens stem jouw verhaal tot leven brengen.

De studio is uitgerust met een aantal microfoons, voor de stem van Harmen is gekozen voor een Gonzo Audio XL251, een buizenmicrofoon van Nederlandse makelij die gebaseerd is op de  ELA 251, een broertje van de Neuman U47 en U67. Deze is aangesloten op een Cranborne Audio Camden pre-amp in een IGS Panzer rack. Als AD-conversie wordt een Lynx Hilo of een BURL B2 Bomber gebruikt via een Dante netwerk met een RME Digiface Dante als interface. Afluistering gaat via de DA-conversie van de Lynx Hilo naar een Cranesong Avocet II en vervolgens via een Bryston 4B sst2 amp naar PMC MB2S monitors.

Qua software werk ik in soms Pro Tools Ultimate, maar meestal in Nuendo.

De ruimte is ontworpen en gebouwd door Pinna Acoustics.

+31622340993

+31622340993

info@stemharmen.nl

info@stemharmen.nl

Chat On Whatsapp

Chat On Whatsapp

Harmen Sipkema
facebook 64

Harmen Sipkema

Polycorp Media
facebook 64

Polycorp Media

Harmen Sipkema
insta 64

Harmen Sipkema

De studio met apparatuur
Harmen Sipkema in zijn studio